Všichni naši lektoři prošli kvalitním vzděláním a mají dlouholeté zkušenosti jak s orientálním tancem, tak i s výukou. Dbáme na to, abychom se stále vzdělávali a abychom vytvářeli na svých lekcích pohodu a vřelou atmosféru. Těšíme se na vás.

Jana Najya

Vyučovat orientální tanec jsem začala v září 2011, momentálně učím na ve Staré Boleslavi, v Mělníku a v Neratovicích. Chodí ke mne ženy rozličného věku i postavy, začátečnice i pokročilé. Na lekcích se věnujeme nejen výuce orientáních prvků, ale též uceleným choreografiím. 

Bára

Jmenuji se Bára a v současné době vedu kurz pro pokročilé v Mělníku. V tanci je pro mě důležitý prožitek, radost z pohybu, ladnost a ženskost. Lekce tance jsou jedinečnou možností k uvolnění a vyjádření sebe sama, aneb když tančím, jsem to já. Zároveň kladu důraz na techniku a správné provedení pohybů.  

Darina

Jmenuji se Darina a své kurzy mám v městské části Prahy Ďáblice a Kobylisy. V Institutu vyučuji od roku 2019, ale mám za sebou už více jak deset let zkušeností výukou orientálního tance.

Eliška

Eliška

Jmenuji se Eliška. Tančím už od dětství. Ráda bych svým kurzistkám pomohla najít kouzlo orientálního tance. Ukázat jim jak tento styl umí být elegantní a krásný. Jak nám pomáhá lépe příjmat své tělo a používat jeho každou část. 

Hanka KB 

Jmenuji se Hanka a tanec učím v Čelákovicích. K orientálnímu tanci jsem se poprvé dostala tak, jako dnes vy. Přihlásila jsem se jako kurzistka na lekce orientálního tance pro začátečníky v roce 2009. Jak míjely roky, měnila se i pokročilost a najednou pro mě byl tanec něco víc než jen otočky, kroky, akcenty…. stal se mojí součástí, radostí i smutkem, odpočinkem, dřinou i zapomněním na leckdy náročnou realitu.

Hanka Zanthia

Hanka Zanthia

Jmenuji se Hanka Zanthia a budeme se spolu potkávat na kurzu v Mníšku pod Brdy. Moc se na vás těším.

Ilona

Jmenuji se Ilona, říkají mi Ilče a tančím a učím v Lysé nad Labem. Tanec a hudba mi přináší vnitřní a duševní svobodu a relaxaci. Orientální tanec je sice formován styly, rytmem a správným provedením typických prvků, přesto je v něm možné tančit svobodně a osobitě. Miluji ladnost a zajímavé rytmy a chtěla bych každou choreografii tvořit na hudbu, která se líbí i mým tanečnicím. Sdílená radost a touha po pohybu často stačí k základům tance, na kterých stavíme svoje choreografie a naučíme se novému.

Jana Č.

Jmenuji se Jana Č. a vedu pravidelné kurzy orientálního tance v Praze na Proseku, Žižkově a v Krči. Tanec a výuka mně naplňují a už si bez nich nedokážu svůj život představit.

Kamila Camarina

Jmenuji se Kamila a aktuálně učím kurzy na Mělníku a na Praze 1. Orientální tanec (egyptský styl) mě provází již od roku 2004. Vyučuji jej již přes 14 let a v rámci Institutu regenerace od roku 2015. Nyní vedu kurzy pro mírně pokročilé i pokročilé.

Karolína Zahra

Jmenuji se Karolína a své kurzy dělám v pražské části Barrandov. Výuce orientálního tance se věnuji od roku 2012. Momentálně učím  každé pondělí začátečnice i pokročilé a věnujeme se často různým fusionům. 

Lubka

Jmenuji se Lubka a vedu kurzy orientálního tance v Lysé nad Labem a v Líbeznicích. Miluji tanec a vůbec pohyb jakéhokoli druhu. Ráda se vracím k základům tance, snažím se tanečnicím předat maximum z toho, co jsem za léta načerpala

Lucie Dangie

Pod přízviskem Dangie orientální tanec učím už řadu let. Aktuálně vyučuji kurzy orientálních tanců v Praze 18 v Letňanech. Na mých lekcích si zaručeně odpočinete a vždy se naučíte něco nového.

Marcelka

Jmenuji se Marcela a učím orientální tanec v Lysé nad Labem. Mým oblíbeným stylem je orientální pop. Mé lekce se vyznačují živou energií, kterou se snažím přenést spolu s radostí z pohybu na své žačky.

Monika

Jmenuji se Monika a orientálnímu tanci se věnuji přes 12 let. Nové i stávající tanečnice ráda přivítám v kurzu orientálního tance pro začátečníky a mírně pokročilé  na Praze 1. Společně budeme objevovat krásu a radost z ladných pohybů, které vlévají energii do celého těla. 

Šárka

Jmenuji se Šárka a vyučuji orientální tanec v Říčanech. Tanci se věnuji již mnoho let. Mé hodiny jsou velmi příjemné, uvolněné, odpočinkové. A zároveň precizní a svižné. Své klientky ráda nadchnu pro různé orientální styly.